Over Ons

Welkom op de website van Specific-Clothing! Bij ons vind je stoere T-shirts, hoodies en sweaters met een uniek design. Bovendien is al onze kleding fairtrade geproduceerd en compenseren wij de volledige CO2-uitstoot. 

Het merk Specific-Clothing is een kledingmerk dat is opgericht in 2021 met als doel om duurzaam, diervriendelijk en maatschappelijk verantwoordelijk te ondernemen. Het is een webshop met uitsluitend fairtrade geproduceerde biologische kleding van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je bij ons een aankoop doet ben je er van verzekerd dat alle arbeiders in de productieketen een eerlijk loon hebben gekregen en op een verantwoorde manier gewerkt hebben. Daarnaast hebben wij als doel om alle CO2 te compenseren die is vrijgekomen bij de productie. Mocht de uitstoot lager zijn doneren wij het overige bedrag ( Tot €1 ) aan het Laos waterproject dat zich inzet om waterpompen te realiseren in Laos. 

Specific-Clothing staat voor eerlijkheid en gelijkheid voor iedereen. Daarom helpen wij de wereld aan de hand van onze Emergency Backprint collectie een stukje eerlijker te maken.

Om de 3 maanden lanceert Specific-Clothing een steden backprint. Op de backprint is een stad te zien in een land waar het Rode Kruis mensen in nood helpt. Bij elke aankoop zal er 5% van de order gedoneerd worden aan Nederlandse Rode Kruis.
Specific-CLothing heeft voor dit doel gekozen omdat het rode kruis in 192 landen actief is en overal hulpdiensten inzet. 

Door het dragen van een een t-shirt of hoodie laat je zien aan de wereld dat je staat voor eerlijkheid & gelijkheid voor iedereen.

Specific-Clothing is jouw online fairtrade kledingwinkel. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.  Je kunt ons bereiken via e-mail en het contactformulier. Ons team staat dagelijks voor je klaar en helpt je graag verder!

Be Specific In Your Own Way!
banner